lørdag den 28. september 2013

Stilhed før stormen…


Nu har der været stille på bloggen i et stykke tid. Ikke fordi jeg har mistet lysten til at fortælle, men nærmere fordi jeg har været inde i en ”rundtosset”-periode. De sidste par måneder har været en blanding af højt humør, dyb depression og total forvirring.

Da jeg sidste år blev henvist til Psykiatrisk var det fordi min egen læge mente at jeg muligvis var maniodepressiv. Efter den indledende samtale på psykiatrisk kom jeg ind i det de kalder ”angst pakken” hvor jeg ud over samtaler med psykiater og eksponeringstræning med min primærbehandler, har været i gruppeterapi for at lære at håndtere min socialfobi.

Mit forløb i ”angst pakken” blev afsluttet i sommer, og siden da har jeg bare gået og ventet…

Og hvad er det så lige jeg har ventet på???

Jamen jeg har skam gået og ventet på at min egen læge sendte en ny henvisning til visitationen - som så de kunne sende til distriktspsykiatrien, som til sidst kunne sende den til den klinik hvor jeg har været patient siden december - for at jeg så kan komme i ”ADHD pakken”.

Fordi jeg så er henvist til at komme i udredning for ADHD, så vil min psykiater ikke ændre for meget i min medicin, da han mener der er stor sandsynlighed for at jeg får diagnosen og dermed skal i medicinsk behandling.

Derfor har jeg så i den her lange ventetid været på antidepressiv medicin og køresygepiller – ja ja den er god nok – køresygepillerne skulle gerne hjælpe mig til at falde i søvn og skulle modsat mine tidligere piller ikke være nogen man blev afhængig af – problemet er bare at de ikke virker… Og det gør mine antidepressive heller ikke…

Og når man så oven i det tilføjer sommerferieperioden, så har jeg faktisk ikke rigtig haft noget terapi/behandling i omkring 2 måneder. Derfor har bloggen ikke lige fået den opmærksomhed, som den behøver og kræver.

Men så skete der jo det virkelig motiverende og glædelige, at jeg modtog en besked på Facebook fra en, som har læst min blog – du ved selv hvem du er J Så nu er jeg tilbage på bloggen og skal nok holde jer lidt mere opdateret end jeg har gjort på det seneste J

Tak fordi i er her…