Sider

fredag den 14. februar 2014

Hjælpemidler, klager og ventetider

I starten af 2013 - altså for et år siden - søgte jeg om hjælp til kørekort og bil i forbindelse med min angstlidelse, som forhindrer mig i at tage offentlig transport. Der kom en flink ergoterapeut dame hjem til os og stillede en masse spørgsmål, og min psykiater blev bedt om at svare på nogle spørgsmål i forbindelse med behandlingen.

Efter lang, lang, lang tid fik jeg brev fra kommunen - afslag.

Da jeg mente, at deres beslutning var taget på baggrund af forkerte/manglende oplysninger, klagede jeg over deres afgørelse. Resultat = afslag. Derfor skulle sagen ind til ankestyrelsen og der skulle den være kommet ind for ca. 6 måneder siden.

I omkring oktober søgte jeg så om at få en kædedyne - det der med at sove er ikke rigtig noget jeg bruger så ofte..

Resultat = afslag. Klagede over afgørelsen og fik i starten af december 2013 endnu et afslag, så også den sag skulle en tur i ankestyrelsen.

I dag fik jeg så brev fra ankestyrelsen om at de har modtaget klagen over afslaget på kædedynen - sådan et brev modtog jeg aldrig med den første klage - så jeg ringede ind til ankestyrelsen og fik dem til at tjekke.. De har modtaget klagen d.d. altså 6 måneder efter jeg fik det sidste afslag fra kommunen...

Så bliver man en kende træt af det hele.. Men nu er begge sager i gang og så skal jeg jo bare lige vente i ca 5,5 måneder på afgørelsen fra ankestyrelsen...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar